Hemelvaartsdag vakantie gesloten – brugdag van 09.05.2024 tot en met 11.05.2024
Wij wensen u fijne feestdagen!

Wir sprechen auch Deutsch!
Wir sprechen auch Deutsch!

Duitse keukens in Friesland

Duitse keukens staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, degelijke materialen en zorgvuldige afwerking. Bij Keuken Woesten brengen we deze kwaliteit naar jouw woning in Friesland. Onze Duitse keukens zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. In onze nieuwe showroom in Haren, vlak over de grens in Duitsland, vind je volop inspirerende keukens van vooraanstaande producenten. Verken ons aanbod alvast op de website en plan je afspraak in de showroom met onze keukenadviseur. Wil je een Duitse keuken kopen maar blijf je liever in Friesland? Dan komen we graag langs voor advies aan huis. Klaar om je droomkeuken te vinden? Lassen wir anfangen.

Maatwerk Duitse keukens voor iedere Friese woning

Bestel je bij Keuken Woesten een Duitse keuken, dan maken we deze volledig op maat. Van moderne nieuwbouwwoningen in Leeuwarden tot traditionele Friese stelpboerderijen in Witmarsum, bij ons vind je een keuken die het karakter van je woning versterkt. In onze moderne, landelijke en industriële collecties zorgen topmerken als Pronorm en Ballerina Küchen voor meer dan genoeg keuze en gegarandeerde Duitse kwaliteit. Jouw keuken komt in Friesland geheel passend aan, zowel wat betreft de stijl als de maatvoeringen.

Praktische en stijlvolle keukenaccessoires

Onze showroom in Haren, Duitsland is uitgerust met een uitgebreide collectie wasbakken, kranen en keukenaccessoires. Dit zijn de unieke elementen die jouw keuken bijzonder maken. Kies bijvoorbeeld voor een innovatieve spoelbak van SCHOCK of een luxe kraan van Dornbracht. Met een prachtig keukenblad van Dekker, beschikbaar in een keur aan materialen en stijlen, wordt je Duitse keuken een echte eyecatcher in Friesland.

Geavanceerde keukenapparatuur

Voor een compleet uitgeruste keuken heb je bij Keuken Woesten ruime keus in geavanceerde inbouwapparatuur van topmerken als Siemens, Bosch en Miele. Voorzien van slimme technologieën maken ze je keukenleven gemakkelijker. Van robuuste Duitse schnitzels tot verfijnde Fryske dúmkes, in je nieuwe Duitse keuken maak je met plezier de lekkerste gerechten.

Volledig servicepakket van Keuken Woesten

Bij Keuken Woesten ontzorgen we je van begin tot eind. Onze deskundige keukenplanners en monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie van jouw Duitse keuken bij je thuis in Friesland. Met onze uitgebreide service en ondersteuning staan we ook na oplevering voor je klaar. 

Waarom kiezen voor Keuken Woesten?

  • Net over de Duitse grens: Voor hoogwaardige Duitse keukens hoef je niet ver te reizen vanuit Friesland.
  • Duitse kwaliteit: Onze keukens worden in Duitsland gemaakt met vakmanschap en de degelijke materialen.
  • Persoonlijk maatwerk: Elke keuken wordt afgestemd op jouw specifieke wensen en budget.
  • Compleet traject: Van ontwerp tot installatie, wij leiden je door het complete traject.
  • Uitstekende service: Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Daarom bieden we gratis advies, uitgebreide service en ondersteuning.
  • Eerlijke prijzen: Transparante offertes en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maken jouw nieuwe keuken nog aantrekkelijker.

Maak je keukendromen waar: plan een afspraak

Of je nu onze showroom wilt bezoeken of persoonlijk advies aan huis wilt ontvangen, wij maken graag tijd voor je vrij. Maak een afspraak en realiseer je droomkeuken met Keuken Woesten, jouw partner voor Duitse keukens in Friesland.

START NU EN PLAN je DROOMKEUKEN

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 55 recensies
js_loader