Hemelvaartsdag vakantie gesloten – brugdag van 09.05.2024 tot en met 11.05.2024
Wij wensen u fijne feestdagen!

Wir sprechen auch Deutsch!
Wir sprechen auch Deutsch!

LANGDURIGE PARTNERS AAN ONZE ZIJDE

MERK KEUKENS

Al vele jaren vertrouwen we op onze langdurige en bekende partners. Ze combineren allemaal een uitstekend design, innovatieve technologie en uitstekende functionaliteit? zodat we onze klanten altijd het beste kunnen bieden. Door ons nauwe contact en de vele maatwerkmogelijkheden staat niets jouw droomkeuken in de weg. Doe inspiratie op op onze website of onze social media kanalen, of krijg een overzicht van het diverse assortiment van onze partners in onze keukenshowroom in Haren.

MERKKEUKENS

KEUKENDROMEN KOMEN UIT

Elke keukenwens is individueel en buitengewoon. Daarom is de perfecte keuken er een die is afgestemd op uw persoonlijke behoeften en gewoonten. Ervaar de vele mogelijkheden van eigentijdse keukendesigns – alles is mogelijk, van kleine keukenruimtes en dromen tot comfortabele ruimteplanning voor het hele gezin tot exclusieve designhighlights. En dat met een maximum aan individualiteit, in een buitengewoon design en met intelligente uitrustingsdetails. Zo komen keukendromen uit!

ALTIJD EEN STAP VOORUIT

SCHOCK vond de granieten spoelbak uit in 1979 en heeft hem sindsdien keer op keer opnieuw uitgevonden. Niet voor niets is SCHOCK innovatieleider met meer dan 90 patenten. En niet voor niets wordt meer dan 75% van alle spoelbakken over de hele wereld met onze processen geproduceerd. Maar één ding hebben ze altijd voor zichzelf gehouden: de bijzondere mix van Duits vakmanschap en internationale trendscouting.

DE WOONKEUKEN

Ballerina-keukens worden gemaakt zoals mensen ze nodig hebben: individueel, ongecompliceerd en geschikt voor dagelijks gebruik. Keukendromen komen uit met hoogwaardige designs voor een aantrekkelijke prijs. De keuken is niet alleen een plaats van creativiteit bij het koken, ook de persoonlijke smaak wordt vervuld als het gaat om planning en design. Voor iedereen die de keuken als de centrale leefruimte ziet, bieden ballerinakeukens de ideale mogelijkheid om esthetische aspecten, functionaliteit en een breed scala aan ideeën te realiseren.

KEUKEN LEEFRUIMTE. INDIVIDUELE HOOGTEPUNTEN.

Helder, zuiver, stromend water. Het startpunt van ons bedrijf. En het referentiepunt voor ons productontwerp. Alle kranen en accessoires die de naam Dornbracht dragen, zijn duidelijk en eenduidig ​​in hun functionele oriëntatie. Ze hebben de puurste kwaliteit qua materiaal en afwerking. En hun toonaangevend design wordt voortdurend verder ontwikkeld.

VLOEIENDE BREED GAMMA

De keukenkraan is een van de meest belaste componenten in de keuken. Daarom hechten wij er veel waarde aan dat onze kranen langdurig fantastisch werken en niets dan vreugde brengen. Van spoelbakken en wasbakken tot afzuigkappen en andere keukenaccessoires, wij bieden een grote keuze aan eyecatchers voor in de keuken.

Je zult niet iedere dag een nieuwe keuken kopen. Welke keukenbladmaterialen zijn er inmiddels? En wat zijn hun voor- en nadelen? Wat is de meest praktische achterwand? En welke kraan kies ik? Dat zijn vragen waar we je graag mee helpen. Lees er alles over op deze website.

Alle merken en producten van Dekker voldoen aan hooge kwaliteitsnormen en passen bij de laatste trends. Laat je inspireren bij ons de showroom!