Wij verhuizen!

Wij zijn vanaf 02.03.2024 met een nieuwe Showroom in de Emstraße 5 in 49733 Haren weer voor jullie beschikbaar.

Wir sprechen auch Deutsch!
Wir sprechen auch Deutsch!

25 JAAR WÖSTEN ALTENBERGER KEUKENHAL

FAMILIE­­­­BEDRIJF

Alles in de familie Wösten draait al 25 jaar om de keuken. Sinds dit jaar leidt Niels Wösten het bedrijf in de tweede generatie. Traditie, ervaring en moderniteit zijn hier sindsdien gecombineerd.

In de Altenberger keukenhal vindt u de actuele keukentrends als geen ander. Van gedurfde modellen tot klassieke landelijke keukens, hier vindt iedereen zijn droomkeuken. en doorspekt met veel individuele keuzes.

UW KEUKENPROFESSIONALS IN EMSLAND

KEUKEN EXPERT

Als keukenspecialist adviseren wij u ook graag direct ter plaatse. Of het nu in Papenburg, Leer, Cloppenburg, Meppen, Emmen, Lingen is? wij zijn uw keukenstudio in Emsland. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze keukenshowroom in Haren en ter plekke inspiratie opdoen.

BEZOEK ONZE KEUKENSTUDIO IN HAREN

600 QM pure INSPIRATIE

Heb je keuze te over? een kleine maar fijne selectie van hoogwaardige, bekende keuken- en apparatenfabrikanten met wie we al tientallen jaren nauw samenwerken. Van het front tot het werkblad en de grepen, alles is naar wens te realiseren.

ONZE

VERHAAL

Wij kijken met trots terug op 25 jaar familietraditie in de keukenbranche en dragen het bedrijf nu over aan de tweede generatie. In de nieuwe look zien we er modern en eigentijds uit, maar blijven we trouw aan onze oude waarden. Wij hechten veel waarde aan een goed team in een fijne werksfeer en delen al onze passie voor keukens.

ONZE Diensten

PLANNING EN ADVIES

Van het eerste idee tot de volledige implementatie – bij ons krijgt u alles uit één hand.

COÖRDINATIE & MONTAGE

Concentreer je je volledig op je dagelijkse leven? wij zorgen voor de rest! Ons competente team van keukenplanners en monteurs zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

SERVICE & ONDERSTEUNING

Service en persoonlijke ondersteuning staan ​​bij ons hoog in het vaandel! Heeft u vragen of opmerkingen over uw keuken? Wij helpen u graag verder.