Hemelvaartsdag vakantie gesloten – brugdag van 09.05.2024 tot en met 11.05.2024
Wij wensen u fijne feestdagen!

Wir sprechen auch Deutsch!
Wir sprechen auch Deutsch!

LANGDURIGE PARTNERS AAN ONZE ZIJDE

MERK APPARATEN

Onze partners hebben jarenlange ervaring in de productie en weten uit langdurige relaties met onze klanten welke apparaten gefabriceerd en ontworpen moeten worden om aan de hoge eisen te voldoen. Uitgebreid onderzoek en testen van elk afzonderlijk onderdeel van het apparaat zorgt voor de hoogste kwaliteit en een lange levensduur. Laat je inspireren op onze website of onze social media kanalen, of krijg direct een overzicht van het diverse aanbod van onze partners in onze keukenshowroom in Haren.

MERKAPPARA­TUUR

INNOVATIEPIONIER MET TRADITIE

Altijd perfecte resultaten? Voor elke behoefte en voorkeur heeft Miele het juiste inbouwapparaat. Het traditionele merk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit, lange levensduur en vooral zijn flair voor innovatie? Slimme bediening, intelligente potdetectie of constante temperatuurregeling zijn niet meer nieuw bij Miele.

HOOGSTE KWALITEIT & LANGE LEVENSDUUR

Al generaties lang staat Siemens met zijn huishoudelijke apparaten voor kwaliteit, innovatieve technologie en design. Op intelligente wijze zorgen Siemens-producten voor bijna volledige veiligheid en een hoog comfort in huis. Elk huishoudapparaat van Siemens is met de grootste precisie ontworpen en vervaardigd om aan de hoge eisen van klanten te voldoen en deze te overtreffen. Als u een huishoudapparaat van Siemens bezit, haalt u de hoogste kwaliteit en stijl in huis.

HET NIEUWE TIJDPERK VAN AFZUIGKAPPEN

BORA stelt met haar effectieve kookveldafzuigsystemen de hoogste eisen aan de kwaliteit van haar producten en diensten. Productie in Duitsland en Oostenrijk zorgt ervoor dat aan deze eisen wordt voldaan. Er worden alleen hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en glas gebruikt. Om een ​​eersteklas service te garanderen, worden de BORA-productlijnen wereldwijd uitsluitend door opgeleide vakhandelaren verkocht.

KRACHTIGE AFZUIGKAPPEN

berbel heeft een revolutie teweeggebracht in de werking van afzuigkappen. Opgericht in 2001, heeft berbel met eigen onderzoek, innovatieve ideeën en veel passie nieuwe kwaliteitsnormen op het gebied van functionaliteit en design neergezet. Fluisterstille afzuigkappen zonder prestatieverlagende vetfilters? deze is alleen verkrijgbaar bij berbel.

INNOVATIE, PRECISIE, ESTHETIEK

Met een lange traditie heeft Gaggenau internationaal naam gemaakt als denktank met hoogwaardige inbouwapparatuur voor het huishouden. Het bedrijf overtuigt met geselecteerde materialen, nauwkeurige verwerking en een groot gevoel voor esthetiek. Gaggenau ontwikkelt revolutionaire apparaten voor de keuken, ovens, kookplaten en koelkasten die anders alleen voor professionals zijn gemaakt.

ERVARING & INNOVATIE

Novy, de gerenommeerde Belgische specialist in afzuigkappen en kookplaten. Sterke prestaties, puur vakmanschap en stijlvol design worden hier gecombineerd. Onze afzuigkappen en kookplaten zijn extreem stil en minimalistisch van ontwerp om rust in het hart van uw keuken te brengen. Als gecertificeerd partner zijn wij uw aanspreekpunt voor het merk Novy in Emsland.

DE WATERKRAAN DIE ALLES KAN

Met een Quooker heb je als keukenapparaat een echte allrounder: warm, koud, 100°C kokend en gekoeld, bruisend en stilstaand water! In een mum van tijd heb je alle soorten water tot je beschikking.
Wij zijn uw lokale Quooker specialist. Plan je een nieuwe keuken met Quooker kranen? Of wilt u uw keuken moderniseren? Neem contact op!

KOELEN & INVRIEZEN

Gemaakt voor blijvende frisheid. Of het nu gaat om een ​​koelkast, vriezer of wijnapparaat? Liebherr is de fabrikant als het gaat om koelkasten. Er is hier niet alleen voldoende ruimte voor melk en yoghurt, maar ook voor individuele vormgevingsmogelijkheden ? Wij helpen u graag.

START NU EN PLAN DROOMKEUKEN PLANNEN