Hemelvaartsdag vakantie gesloten – brugdag van 09.05.2024 tot en met 11.05.2024
Wij wensen u fijne feestdagen!

Wir sprechen auch Deutsch!
Wir sprechen auch Deutsch!

Inspiratie voor je droomkeuken

Gerealiseerde keuken­projecten

Ontdek onze indrukwekkende referenties en gerealiseerde projecten om geïnspireerd te raken en een inkijk te krijgen in ons werk. Van moderne keukens met strakke lijnen en minimalistisch design tot tijdloze keukens die zelfs na jaren nog in de trend liggen, en gezellige landelijke keukens met rustieke charme – elk project wordt met dezelfde passie, zorg en professionaliteit behandeld.

In onze galerij vindt u een selectie van onze voltooide projecten. Duik in de wereld van Wöstenküchendiele en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en oplossingen die we voor onze klanten hebben gerealiseerd.

Of het nu modern, tijdloos of rustiek is – onze referenties tonen de diversiteit en kwaliteit van ons werk. We zijn er trots op dat veel van onze klanten ons aanbevelen en ons hun vertrouwen schenken als het gaat om het plannen en realiseren van hun droomkeuken.

Wilt u meer weten over onze eerdere projecten of heeft u vragen over een specifiek ontwerp? Neem gerust contact met ons op – we staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw keukendromen.

Onze projecten

Wil je meer inspiratie of heb je

Vragen?

Wil je meer weten over onze vorige projecten of heb je vragen over een specifiek ontwerp? Neem gerust contact met ons op – we staan graag voor uw klaar om je vragen te beantwoorden en je droomkeuken te realiseren.

We creëren vertrouwen

Wat onze klanten zeggen